Jadłospis

Liczba odwiedzających: 11695

PONIEDZIAŁEK
08.12.2025r.

Zupa fasolowa ( 9 )
makaron z pomidorami, zapiekany z serem ( 1,3,7 )
herbata 

kal. 623

WTOREK
09.12.2025r.

Zupa koperkowa ( 9 )
bitki schabowe w sosie własnym ( 1 )
przecieraki ( 1,3 )
Sałatka z buraka i mango
Kompot 

kal. 626

ŚRODA
10.12.2025r.

Zupa krupnik ( 1,9 )
pierogi z serem i polewą malinowo śmietanową ( 1,3,7 )
kompot  

kal. 626

CZWARTEK
11.12.2025r.

 Zupa solferino ( 9 )
kotlet drobiowy panierowany ( 1,3 )
ryż
ogórek z rzodkiewką w śmietanie ( 7 )
Kompot

kal. 624

PIĄTEK
12.12.2025r.

Zupa ziemniaczana ( 9 )
makaron z tuńczykiem i warzywami ( 1,3, 
lemoniada

kal. 627

Dyrektor zastrzega sobie prawo do zmiany w jadłospisie.

Wielkość porcji:
zupa: 250 - 300ml
ziemniaki: 150 – 160g
kasza, ryż: 80 – 100g
porcja mięsa, ryby: 90 – 120g
surówka : 100 – 130g
kompot, lemoniada, herbata, sok: 200ml