Jadłospis

Liczba odwiedzających: 5820

PONIEDZIAŁEK
15.09.2025r.

Zupa grochowa ( 9 )
makaron z serem i truskawkami ( 1,3,7 )
herbata ziołowa

kal. 621

 WTOREK
16.09.2025r.

Zupa żurek ( 7,9 )
filet indyka duszony
zapiekanka ziemniaczana z mozzarellą i pomidorami( 7 )
Kompot śliwkowy

kal. 625

ŚRODA
17.09.2025r.

Zupa owsianka z dynią i pieczarkami ( 9 )
udko kurczaka pieczone
piure czosnkowe ( 7 )
marchewka z groszkiem ( 1,7 )|
kompot malinowy

kal. 626

CZWARTEK
18.09.2025

Zupa owsianka z dynią i pieczarkami ( 9 )
udko kurczaka pieczone
piure czosnkowe ( 7 )
marchewka z groszkiem ( 1,7 )
kompot malinowy

kal. 625

PIĄTEK
19.09.2025

Zupa koperkowa ( 9 )
ryba smażona ( 1,3,4 )
ziemniaki
surówka wiosenna
lemoniada

kal. 625

 

Dyrektor zastrzega sobie prawo do zmiany w jadłospisie.

Wielkość porcji:
zupa: 250 - 300ml
ziemniaki: 150 – 160g
kasza, ryż: 80 – 100g
porcja mięsa, ryby: 90 – 120g
surówka : 100 – 130g
kompot, lemoniada, herbata, sok: 200ml